Què oferim?

"La satisfacció del client és el nostre gran repte"

Els nostres serveis estan estretament lligats al món de les reformes en general però la nostra especialitat són les reformes de cuines. Ara bé, el nostre equip de reformes també executa molts altres serveis que es detallen a continuació:

 

Passos a seguir per a reformar la cuina

Contacti amb nosaltres

Primer ha de contactar amb nosaltres per telèfon [tlf.: 616 059 484], per correu electrònic [info@reformescuines.com] o mitjançant aquest formulari. Fixarem un dia per fer reunir-nos per a què ens expliqui com vol reformar la seva cuina. Nosaltres l'assessorarem en tot el necessari.

contactar →
Elaboració del projecte i pressupost

D'acord amb la seva exposició d'idees, elaborarem vàries propostes que les plasmarem en diferents planells. Escoltarem les seves necessitats i farem els canvis escaients. Presentarem el pressupostos corresponents i es fixarà una data d'inici i acabament de l'obra.

contactar →
Inici de les obres i assessorament final

Un cop ja s'hagi aprovat el pressupost se l'assignarà una persona de confiança per a què s'encarregui de tot el desenvolupament de la reforma de la seva cuina. Un cop acabada la cuina, l'assessorarem en temes decoratius i d'altres complements de disseny.

contactar →

Àmbit d'actuació reformes cuines

Els nostres serveis van dirigits a particulars i a empreses que necessitin d'una reforma de cuina sense sorpreses ni complicacions. Amb nosaltres vostè sempre es sentirà recolzat durant el desenvolupament de la nostra tasca, l'escoltarem en tot moment i ens preocuparem de què la seva cuina sigui perfecte per a vostè.

L'equip de reformes de cuines desenvolupa la seva tasca professional, bàsicament, a Barcelona ciutat i la seva àrea d'influència. Això no obstant també es realitzen tot tipus de reformes de cuines per tot el territori de Catalunya.


Veure Barcelona en un mapa més gran 

veure poblacions →

Necessita finançament?

     

L'equip de Reformes Cuines es preocupa pels seus clients i ha realitzat acords de col.laboració amb entitats de crèdit.

Si ara no pot reformar la seva cuina, no es preocupi perquè el nostre equip de reformes de cuines ha establert acords de col·laboració amb entitats de crèdit per tal de què vostè tingui un tracte preferencial a l'hora d'obtenir crèdit per a reformar la seva cuina. Contacti amb nosaltres.